چگونه در خانه آجیل درست کنیم؟ | آموزش درست کردن انواع آجیل مخلوط در خانه
نجمه درتاج یکشنبه, 27 فروردین 1402 0
چگونه آجیل مخلوط درست کنیم؟ خرید آجیل یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مصرف روزانه آن میتواند به سلامتی و شادابی بدن بدن کمک کند. این مغزهای مغذی سرشار از انرژی بوده و از محبوبیت زیادی برخوردار است. بدن انسان برای انجام وظایف روزانه، به چربی و قند موجود در دانههای آجیل نیاز دارد؛ البته به شرطی که آجیل مورد استفاده از کیفیت بالایی برخوردار بوده و به صورت طبیعی و سالم آماده شده باشد. در صورتی که تمایل دارید آجیل و خشکبار را در خانه، و با روش سالم تهیه کنید پیشنهاد میکنیم این مقاله را دنبال کنید؛ چرا که ما علاوه بر معرفی انواع آجیل مخلوط، به صورت کامل روشهای تهیه آجیل در خانه را نیز برای شما توضیح خواهیم داد.
انواع آجیل مخلوط کدام است؟
آجیل مخلوط از دانههای مختلفی تشکیل شده و نوعی خوراکی خوشمزه و مفید به حساب میآید. نسبت ترکیب آجیل و تنوع بالای دانههای آن، باعث شده تا افراد مختلف با هر سن و ذائقهای بتواند از طعم آن لذت ببرد. از پرفروشترین انواع آجیل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- آجیل پرمغز
- آجیل شور
- آجیل شیرین
- آجیل تخمه دار
- و...
آجیل مخلوط از دانههای مغزی از قبیل بادام درختی، گردو، تخمه آفتابگردان، پسته، فندق و..... تشکیل شده است. این دانهها غنی از انرژی و ویتأمین بوده و به شکل چشمگیری، به سلامتی بدن شما کمک میکند.
مهم ترین ترکیب آجیل مخلوط | نسبت ترکیب آجیل | بهترین ترکیب آجیل مخلوط
طرز تهیه آجیل سلامت چگونه است؟ وجود آجیل در ظرف پذیرایی مهمانان از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اینکه بتوانید یک پذیرایی آبرومندانه داشته باشید، باید به بهترین ترکیب آجیل دقت کنید و دانههای آجیل را به صورت متعادل تقسیم نمایید.
مغزها مهمترین جز آجیل هستند؛ به همین دلیل بخش عمده آن را تشکیل میدهند. بنابراین برای تهیه آجیل در خانه ابتدا مقدار زیادی مغز از جمله گردو، پسته، فندق، انواع بادام و... را داخل ظرف بریزید. سپس به مقدار دلخواه تخمه آفتابگردان، کشمش و نخودچی نیز به آن اضافه کنید. مغزها را میتوانید به صورت خام و بدون تفت دادن مصرف نمایید؛ در غیر این صورت باید آن را با یکی از روشهای مربوطه تفت دهید.
چگونه آجیل و خشکبار سالم تهیه کنیم؟ | 3 روش ساده و سریع تهیه آجیل و خشکبار سلامت در خانه
امروزه اکثر آجیلهایی که از بازار میخرید، بوداده هستند و با روغنهای هیدروژنه و نمک برشته میشوند. سؤالی که معمولاً بین مشتریها مطرح میشود این است که چگونه به جای خرید آجیل مخلوط، آن را در خانه درست کنیم؟ یا چطور آنها را بو بدهیم؟ آماده کردن آجیل کار سادهای است و هر فردی میتواند آن را در خانه با رعایت نکات بهداشتی تهیه کند. برای این کار کافی است مقدار موردنیاز از آجیل را بهصورت خام خریداری کنید و سپس آنها را بر اساس آموزشهای زیر برشته نمایید.
مواد لازم برای درست کردن آجیل در خانه به شرح ذیل است:
مواد لازم برای آجیل |
مقدار (پیمانه) |
آجیل خام از جمله بادام، گردو، بادام هندی، بادام زمینی، و... |
1.5 پیمانه |
انواع تخمههای خام نظیر آفتابگردان، کدو، هندوانه و... |
1 پیمانه |
میوههای خشک شده هلو، سیب، انجیر و... |
1 پیمانه |
افزودنیهای جذاب مانند شکلات تلخ خرد شده، ذرت بوداده، چوب شور و... |
1 پیمانه |
ادویه موردنیاز از جمله نمک دریا، دارچین، جوز هندی و... |
به مقدار لازم |
روش اول: تهیه آجیل در خانه
چنانچه برای شما هم سؤال است که چطور در خانه آجیل بو داده درست کنیم؟ باید بگوییم که نگران نباشید این کار بسیار آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مراحل زیر را دنبال کنید.
- دانهها را بهصورت جداگانه، به مدت چند ساعت در نمک و آب لیمو خیس کنید.
- سپس دانههای آجیل را داخل آبکش بریزید و آب آن را خارج نمایید.
- درصورتیکه به آجیل طعم دار علاقهمند هستید میتوانید مقداری ادویه، پودر گلپر، سماق، فلفل و زردچوبه نیز به سلیقه خود اضافه نمایید.
- پس از مخلوط کردن ادویه روی آجیل، آن را داخل فر یا تابه بریزید و آن را تفت دهید.
نکات ضروری هنگام بو دادن آجیل ها :
- دانهها را جداگانه تفت دهید؛ زیرا زمان موردنیاز برای حرارت دادن هر کدام متفاوت است.
- شعله را بسیار کم کنید تا دانههای آجیل نسوزد.
- آجیل را مرتباً هم بزنید تا به ته تابه نچسبد و بوی سوختگی نگیرد.
روش دوم: بو دادن آجیل در خانه
برای اینکه بتوانید آجیلهای خوشطعم و باکیفیتی را در خانه تهیه کنید میتواند از روشهای مختلفی استفاده نمایید. روش دوم درست کردن آجیل در خانه به شرح ذیل است:
- دانههای آجیل را با آب بشویید و سپس آب آن را کامل بگیرید.
- داخل ظرف جداگانه کمی محلول آب، نمک، آبلیمو، آبغوره تهیه کنید.
- دانههای آجیل را داخل تابه ریخته و سپس محلول آماده کرده به آن اضافه نمایید.
- حرارت گاز را کم کنید تا دانهها در محلول بجوشند و بهمرور زمان خشک شوند.
- پس از اینکه آب دانهها بخار شد، مغزها را به ظرف دیگری منتقل کنید تا نمکهای باقی مانده روی ظرف نسوزند.
- تابه را داخل فر قرار دهید و با حرارت آن را کم کنید.
- به طور مرتب مواد آجیل را هم بزنید تا همه قسمتهای آن برشته و خشک شود.
روش سوم: بو دادن آجیل در مایکروویو
طرز تهیه آجیل شب عید چگونه است؟ دانههای آجیل علاوه بر طعم خوبی که دارند، سرشار از انرژی و ویتامین بوده و نقش مهمی در سلامت شما خواهند داشت. از گذشته تاکنون مردم ایران از آجیل برای سفرههای هفتسین و همچنین پذیرایی از مهمانها استفاده میکنند. اگر شما هم قصد دارید آجیل سفره امسال خود را در خانه و با روشهای طبیعی تهیه کنید، میتوانید طبق روش زیر پیش بروید و بهترین ترکیب آجیل را برای خود و خانواده آماده بسازید.
- دانههای آجیل را در محلول آب، آبلیمو و نمک خیس کنید و پس از چند ساعت آب آن را بگیرید.
- درجه مایکروویو را روی درجه ۹۰۰ وات به مدت ۴ دقیقه تنظیم کنید.
- مغزها را داخل ظرف فر بریزید و هر ۲ دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
- پس از ۴ دقیقه دانههای آجیل را خارج کنید. اگر احساس میکنید آجیل شما هنوز هم خشک نشده و نیاز به حرارت دارد؛ آن را مجدداً داخل فر قرار دهید و ۱ تا 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
- آجیل را خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
چگونه در خانه آجیل طعم دار درست کنیم؟ | چگونه آجیل مخلوط درست کنیم؟ | طرز تهیه آجیل طعم دار در خانه
چگونه در خانه آجیل درست کنیم؟ نوع دیگری از آجیلهای موجود در بازار، آجیلهای طعم دار هستند که با استفاده از ترکیبات مختلف، شیرین، شور یا تند میشوند. خوشبختانه تهیه کردن آجیل طعم دار در خانه نیز کار آسانی است و هر کسی میتواند از پس آن بربیاید.
برای درست کردن آجیل طعم دار میتوانید مقداری مویز، زردآلو خشک، انجیر خشک، کشمش سبز، توت خشک و نخودچی را به آجیل خانگی خود اضافه نمایید. این ترکیبات علاوه بر اینکه ظرف آجیل شما را زیباتر و خوش رنگتر میسازد؛ باعث شیرین و خوشطعم شدن آن میشوند. بهعلاوه افزودن خشکبار کیفیت آجیل شما را افزایش میدهد و انرژی بدن شما، بهخصوص کودکان را دوچندان میکند.
جمع بندی
خرید آجیل خام یا بو داده از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اینکه بتوانید در خانه آجیل سلامت درست کنید لازم است مغزهای باکیفیت و تازهای را خریداری نمایید. اما آجیل تازه و سالم را باید از کجا تهیه کرد؟ فروشگاه اینترنتی مغزبار یکی از مراکز معتبر کشور است که انواع مغزهای مغذی سالم و تازه را با قیمت مناسب به فروش میرساند. با تنها یکبار خرید از این مجموعه میتوانید متوجه کیفیت بالا و تازگی محصولات آن شوید.
لیست دیدگاه های منتشر شده
آخرین مطالب اضافه شده