فواید آجیل سبب شده است که شما تمایل بیشتری برای شناخت این نوع تنقلات کوچک ولی بسیار مغذی پیدا کنید. ترکیب و مخلوط دانه های روغنی و مغذی و میوه‌های خشک شده گیاهان متنوع و متفاوت را می‌توان آجیل در نظر گرفت. طعم فوق‌العاده آجیل سبب شده است که امروزه شما حتی به صورت آنلاین به دنبال خرید آن باشید. در فروشگاه مغزبار شما انواع آجیل را با کیفیت و مرغوبیت تضمین شده می‌توانید به سبد خرید خود اضافه کنید.

انواع آجیل کدام است؟

آجیل شیرین، آجیل شور، آجیل خام، آجیل مشکل‌گشا و آجیل چند مغز همگی انواع آجیل را تشکیل می‌دهند. انواع گفته شده در مجالس و مناسبت‌های مختلف نقش بسیار حائز اهمیتی را از آن خود می‌کنند. تنوعی که شما می‌توانید در نظر بگیرید به خاطر طعم، رنگ، شکل و مواد مغذی آن است.

  • آجیل شیرین

    زمانی که به دنبال پاسخ برای سؤالی مانند انواع آجیل کدام است هستید، قطعاً باید آجیل شیرین را یکی از این انواع در نظر بگیرید. ترکیبات برگه زردآلو، بادام هندی، بادام درختی، گردو، مغز فندق، توت خشک و کشمش را در کنار یکدیگر اگر قرار دهید، آجیل شیرین به دست می‌آید. البته برخی از انجیر خشک شده و تکه‌های آناناس هم استفاده می‌کنند.
    می‌توان گفت تمام مغز بودن این نوع آجیل، باعث شده است که در کنار بدون پوست بودن خود به راحتی مورد مصرف قرار گیرد. بیماران گوارشی می‌توانند از این نوع آجیل به نحو احسنت استفاده کنند؛ همچنین ناگفته نماند که برای درمان کم‌خونی نیز می‌توانید از آن به عنوان گزینه ی بسیار مناسبی در نظر بگیرید.

  • آجیل شور

    یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین آجیل‌ها، آجیل شور است. عمدتاً در اعیاد نوروزی از این نوع آجیل بیشتر استفاده می‌شود و در طعم بسیار متنوع است. این نکته را در نظر بگیرید که به هیچ عنوان اگر مبتلاء به فشار خون هستید، از آجیل شور استفاده نکنید.

  • آجیل خام

    آجیل خام، یک نوع آجیلی است که آن را تفت نداده اند. می‌توان به این شکل گفت که این نوع آجیل خواص و فواید اصلی خود را حفظ می‌کند. افراد میان‌سال و کهن‌سال بهتر است در رژیم غذایی خود این نوع آجیل را بگنجانند.

  • آجیل مشکل‌گشا

    آجیل مشکل‌گشا را معمولاً در مراسمات مذهبی بیشتر مورد استفاده قرار می‌دهند. دلیل اصلی مصرف این نوع آجیل برای بسیاری به جهت برآورده شدن آرزوهایشان است و خواص آجیل چندان مدنظر قرار نمی‌گیرد. شما می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی نسبت به خرید آنلاین این نوع آجیل از فروشگاه اینترنتی مغزبار همین حالا اقدام کنید.

  • آجیل چند مغز | آجیل مخلوط

    آجیل چند مغز یکی از انواع بسیار مقوی و مغذی آجیل است. حقیقتاً اگر به دنبال خواص شگفت‌انگیز آجیل هستید، ما به شما نوع چند مغز آن را پیشنهاد می‌دهیم. معمولاً بدنسازان از این نوع بسیار استقبال می‌کنند و بدین‌ترتیب، شما می‌توانید با قیمتی مناسب به صورت عمده نیز به سفارش غیرحضوری این نوع آجیل بپردازید.

آجیل چه خواصی دارد؟ | فواید آجیل چیست؟

به نظر شما آجیل چه خواصی دارد؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است بدانید که محصولات این چنینی برای سلامت مو، پوست و درمان کم خونی کاملاً مناسب هستند. حتی بسیاری از افراد برای کنترل دیابت نیز از خرید آجیل استفاده می‌کنند. این نوع تنقلات کوچک و بسیار مغذی می‌توانند سرشار از ویتامین، مواد معدنی، چربی‌های سالم و پروتئین باشند.

 بدین ترتیب شما در رژیم غذایی خود به صورت صددرصد می‌توانید به خاطر داشتن چربی و کالری آجیل ما بین وعده‌های اصلی غذایی خود استفاده کنید. این گونه کاملاً سیر خواهید بود، ولی خوردن بیش از حد نیز باعث کاهش اشتها خواهد شد. در مناسبت‌های گوناگون ممکن است از انواع تنقلات مغذی این‌ چنینی استفاده کنید. به همین علت بهتر است با فواید آجیل بیشتر آشنا شوید.

  • فواید آجیل برای سلامت کبد و قلب

    شاید باور نکنید اما یکی از اصلی‌ترین فواید آجیل می‌تواند تقویت کننده اندام‌های حیاتی بدن باشد، مواد مغذی و چربی‌های اشباع نشده‌ای که در آجیل وجود دارد، توانسته پروتئین باکیفیتی را برجا بگذارد. این‌ نوع تنقلات مغذی می‌توانند به کاهش بیماری‌هایی مانند سنگ صفرا و همچنین تنظیم فشار خون نیز کمک کند. شما برای جلوگیری از سرطان و کم کردن التهابات بهتر است از خواص آجیل به هیچ عنوان غافل نشوید.

  • خواص آجیل در دوران بارداری

    در دوران بارداری به هیچ عنوان نباید از فواید آجیل غافل شوید؛ چرا که مواد مغذی زیادی را می‌توانید در نظر بگیرید. در ۲۸ گرم تنقلات کوچک و مغذی ۱۷۳ کالری انرژی، ۵ گرم پروتئین، ۱۶ گرم چربی، ۶ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر، ۸ میلی‌گرم ویتامین E، ۶ میلی‌گرم منیزیم، ۹۱ میلی‌گرم فسفر، ۳ میلی‌گرم فیبر و مواد مغذی دیگری همچون سلنیوم و منگنز را در نظر بگیرید. صد در صد خانم‌های باردار به این مواد به شدت نیاز دارند و البته کربوهیدرات در فندق به میزان کمتری ولی برعکس، در بادام هندی کربوهیدرات بیشتری وجود دارد. در هر صورت مصرف انواع آجیل ضرری ندارد، البته اگر بیش از اندازه به مصرف آن تمایل نشان ندهید.

  • خواص آنتی اکسیدانی آجیل

    از جمله دیگر فواید آجیل می‌توان به خواص آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد که در گردو و بادام شما می‌توانید مقادیر بالای آنتی اکسیدان را بیابید. معمولاً برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی، خواص آنتی اکسیدانی می‌تواند یکی از خواص اصلی و بسیار ضروری این‌گونه تنقلات کوچک و مغذی به شمار آید؛ به همین دلیل است که خرید آنلاین با تخفیفات شگفت‌انگیز از مجموعه مغزبار را به شما توصیه می‌کنیم. 

  • فواید آجیل در کاهش سطح کلسترول خون

    شما برای کاهش سطح کلسترول خون و چربی نیز نباید از فواید اصلی آجیل صرف‌ نظر کنید؛ چرا که بسیاری از افراد که اضافه وزن بالایی دارند، به صورت روزانه از این تنقلات استفاده می‌کنند تا سطح کلسترول خون خود را کاهش دهند. معمولاً مصرف بادام و گردو می‌تواند در این بین، یک انتخاب ایده‌آل به شمار آید.

  • جلوگیری از التهابات داخلی با مصرف آجیل

    برای اینکه التهابات داخلی کلیه و کبد خود را کاهش دهید، توصیه ما به شما این است که مصرف روزانه آجیل را دست کم نگیرید؛ چرا که در تنقلاتی همچون گردو، بادام و پسته می‌توان میزان ابتلاء به دیابت و بسیاری از بیماری‌های کلیوی را کاهش داد. به هر حال مصرف آجیل می‌تواند ۳۵ الی۹۰ درصد از بروز التهاب در بدن جلوگیری کند.

  • خواص آجیل در سلامت روده‌ها

    یکی دیگر از فواید آجیل این است که می‌تواند به ایجاد حس سیری شما کمک کند و همین امر به سلامت روده‌ها کمک می‌کند. معمولاً تنقلاتی همچون فندق، پسته، بادام زمینی و بادام می‌توانند برای دریافت فیبر گزینه‌ای ایده‌آل و مناسب به شمار آیند. 

  • آجیل مناسب در رژیم غذایی بدنسازان 

    بدنسازان عزیز به خوبی می‌دانند که یک رژیم غذایی بدنسازی با وجود تنقلات همچون آجیل می‌تواند چه کند. معمولاً بادام، گردو و بادام هندی برای بدنسازان به عنوان میان وعده در رژیم غذایی آن‌ها جایگاه خاصی دارد؛ چرا که اسیدهای چرب و پروتئین را در انواع آجیل می‌توانید بیابید که در کنار پروتئین و فیبر بدنسازان قادر خواهند بود، یک پروسه عالی را در پیش بگیرند؛ همچنین اسیدهای چرب امگا ۳ در گردو بسیار ترغیب کننده است.

فواید و خواص آجیل چیست


آجیل چه طبعی دارد؟

برای این که بدانیم آجیل چه طبعی دارد باید آن‌ها را به 2 طبع گرم و سرد تقسیم کنید. بادام به‌عنوان‌مثال طبع گرم و تری دارد و یکی از منبع‌های اصلی مغز به شمار می‌آید که می‌تواند برای تقویت بینایی چشم، چاق‌کنندگی، تقویت حافظه و همچنین برای رفع یبوست بسیار مفید باشد.

 بادام هندی طبع گرم و خشکی دارد و برای رفع گشنگی و کنترل میزان قند خون مصرف آن توصیه شده است. گردو نیز طبع گرم و خشکی دارد و می‌تواند برای افرادی که اضافه وزن یا حتی حساسیت خاصی دارند گزینه بسیار ایده‌آلی به شمار آید. در این میان، طبع فندق نیز گرم و خشک است و فندق برای تقویت حافظه، درمان عفونت، درمان زخم معده و همچنین تصفیه خون بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

تخمه کدو نیز طبع سرد و تری دارد و آقایان برای درمان مشکلات پروستات می‌توانند از تخم کدو استفاده کنند. طبع گرم و خشک پسته نیز برای بهبود قوای جنسی، تقویت حافظه و همچنین برای چاق‌کنندگی بسیار مفید است. این نکته را به یاد داشته باشید که آن دسته از افرادی که طبع سردی دارند، بهتر است به مصرف پسته چندان تمایلی نشان ندهند.

چگونه آجیل را نگهداری کنیم؟

برای بررسی این موضوع که چگونه آجیل را نگهداری کنیم، بهتر است که فریز کردن و انتخاب یک ظرف مناسب یا نگهداری در محل تاریک و خنک را انتخاب کنید که می‌توانند از جمله راهکارهای مناسب باشد. البته نگهداری دریخچال فریزر از جمله روش‌های بسیار رایج به حساب می‌آید.

 شما بعد از خرید آنلاین از مجموعه مغزبار می‌توانید آجیل مورد نظر را برای اینکه رطوبت خود را از دست ندهد و فاسد نشوند در محلی تاریک و خنک نگهداری کنید. در این بین، یخچال نیز از جمله روش‌های بسیار ساده‌ای است که شما می‌توانید این محصولات را درون ظرف‌های شیشه‌ای و پلاستیکی قرار داده و درب آن را بسته و درون یخچال فریزر قرار دهید. سپس برای استفاده خود از داخل فریزر خارج کنید؛ چرا که در این حالت آفتی که در آجیل وجود دارد، کاملاً از بین می‌رود. البته همیشه اینگونه نیست، اما به هر حال این احتمال را نیز باید در نظر بگیرید.

 انتخاب ظرف مناسب هم از جمله روش‌های رایج به شمار می‌آید؛ چون که شما با نگهداری انواع تنقلات کوچک و مغذی درون ظرف می‌توانید مطمئن شوید که هوا به درون ظرف راه پیدا نمی‌کند و همین امر می‌تواند در طولانی مدت عدم تخریب مواد مغذی انواع آجیل را تضمین کند. عمدتاً نگهداری در محل‌های خنک و تاریک از قدیم‌الایام نیز رواج داشته است تا ماه‌ها بدون خرابی بتوان از انواع آجیل استفاده کرد. 

کدام آجیل کلسیم دارد؟

مواد مغذی زیادی در انواع گوناگون آجیل نهفته است. در این میان، کلسیم یکی از مواد بسیار ضروری برای بدن به شمار می‌آید که می‌تواند برای جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها یک ماده اصلی به شمار آید. برخی از مردم این‌گونه فکر می‌کنند که تنها در محصولات لبنی کلسیم وجود دارد، در صورتی که این چنین نیست و شما در انواع گوناگون خشکبار و آجیل نیز می‌توانید از کلسیم برای تأمین سلامت بدن خود استفاده کنید. آجیل را می‌توان یک خانواده بسیار پرجمعیت در نظر گرفت که در این خانواده، هرکدام نقش خاصی را به خود اختصاص داده است. ما به‌صورت مجزا قصد داریم به معرفی آن دسته از آجیل‌هایی که کلسیم بیشتری دارند، بپردازیم.

  • خرید پسته

    پسته یکی از انواع آجیل‌ها به شمار می‌آید که معمولاً ویژگی اصلی آن خون‌رسانی است. بدین ترتیب، شما می‌توانید کلسیم موجود در پسته را ۱۷ برابر نسبت به آهن بیشتر در نظر بگیرید. چنانچه شما ۱۰۰ گرم پسته مصرف کنید، ۱۳۰ میلی‌گرم کلسیم را به‌راحتی می‌توانید برای سلامت بدن خود تأمین کنید. در حال حاضر خرید آنلاین و اینترنتی پسته می‌تواند شما را با قیمتی بسیار کمتر از بازار روبرو کند. 

  • خرید بادام درختی

    بادام درختی نیز یکی دیگر از انواع آجیل‌هایی است که میزان کلسیم بالایی دارد. طعم بادام درختی یک طعم بی‌نظیر است که بسیار مورد استقبال قرار گرفته و شما با مصرف ۱۰۰ گرم بادام درختی، می‌توانید چیزی حدود ۲۶۹ میلی‌گرم کلسیم را دریافت کنید. می‌توان گفت بادام درختی حتی نسبت به پسته کلسیم بسیار بیشتری را درون خود جای ‌داده است.  

  • خرید ماکادمیا

    ماکادمیا یک نوع آجیل شبیه به فندق است که برای درمان انواع گوناگون بیماری در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از منابع اصلی کلسیم در بین انواع آجیل به شمار می‌آید. شما با مصرف ۱۰۰ گرم ماکادمیا میتوانید ۶ درصد کلسیم بدن خود را در طول روز به راحتی تأمین کنید.

  • خرید بادام زمینی

    با مصرف 100 گرم بادام زمینی می‌توانید 92 میلی‌گرم کلسیم را دریافت کنید.

  • خرید فندق

    از فندق نمی‌توان انتظار میزان کلسیم بالایی را داشت. به گونه‌ای که با مصرف 100 گرم از این نوع آجیل شما می‌توانید چیزی حدود ۸۸ میلی‌گرم کلسیم را در نظر بگیرید که در مقایسه با آجیل‌های گفته شده می‌تواند میزان بسیار کمتری باشد، اما به هر حال طعم فندق طرفداران خاص خود را دارد. این نوع آجیل نیز یکی از انواع پرفروشی است که مصرف آن در طول روز می‌تواند به تأمین کلسیم بدن کمک کند.

کدام آجیل روی دارد؟

سؤالی که شاید بسیار با آن روبه‌رو شده‌اید این است که کدام آجیل روی دارد؟ روی به این جهت که می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد، یکی از مواد بسیارکارآمد و مهم به شمار می‌آید. روی یکی از عناصر شیمیایی بوده که در فیزیولوژی انسان نقش بسیار پررنگی را ایفا می‌کند و می‌توان گفت ۸۵% روی در ماهیچه و ۱۱ درصد دیگر در استخوان و پوست انسان وجود دارد.

روی  می‌تواند به عملکرد صحیح بدن به نحو احسن کمک کند، اما در این بین می‌توان گفت شما با مصرف ۲۹ گرم بادام می‌توانید 0.9 میلی‌گرم روی را دریافت کنید. بادام از جمله انواع آجیل است که در کنار بادام زمینی می‌تواند انتخاب قابل قبول باشد.

 حقیقتاً یکی از دوست داشتنی‌ترین انواع آجیل در دنیا بادام است که به خاطر نداشتن چربی‌های مضر، انواع ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان تا این حد مورد توجه و استفاده قرار می‌گیرد. شما به صورت شور و شیرین می‌توانید از فروشگاه اینترنتی مغزبار به خرید این محصول بپردازید.

کدام آجیل بهتر است؟

برای پاسخ به سؤال که کدام آجیل بهتر است حقیقت ماجرا را اگر بخواهید، هر کدام از انواع خشکبار خواص متفاوتی دارند. چربی‌های سالم، پروتئین، روی، کلسیم و بسیاری از مواد ضروری دیگر بدن شما با مصرف انواع آجیل می‌توانید تأمین گردد. در این بین، بادام زمینی، بادام درختی، پسته، بادام هندی، گردو و فندق جزء بهترین‌ها به شمار می‌آیند؛ چرا که هرکدام خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و حتی می‌توانند برای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها مفید واقع شوند و با توجه به ماده‌ای که بدن شما به آن نیاز دارد، نمی‌توان تنها یک نوع خاص را تجویز کرد. شما باید با فواید هر کدام از انواع خشکبار و آجیل آشنا باشید تا بتوانید پاسخ مناسبی برای این سؤال که کدام آجیل بهتر است را بیابید.

کدام آجیل بهتر است | آجیل ارزان


آجیل ماه تولدت چیه؟

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آجیل ماه تولد شما چیه؟

نخود، آجیل فروردین ماهی‌ها است که این افراد در برخی از شرایط بسیار با نمک و در برخی از شرایط شاید بی‌نمک به نظر برسند. اردیبهشت ماهی‌ها می‌توانند آجیل ماه تولد خود را تخمه آفتابگردان در نظر بگیرند که تیپ شخصیتی این افراد را گرم و ساده بیان می‌کند.

خردادماهی‌ها تخمه‌های ژاپنی را مناسب می‌دانند و این افراد تقریباً افراد خشک و توداری هستند. متولدین تیر با پسته رابطه خوبی باید داشته باشند و باکلاس بودن و خوشمزگی این افراد همیشه زبان‌زد است. مرداد ماهی‌های عزیز نیز می‌توانند از آجیلی مانند بادام استقبال کنند که این دسته از افراد را افرادی محکم و عاقل معرفی می‌کند.

برای شهریورماهی‌ها نیز تخم کدو معرفی شده است که می‌توان گفت این افراد مهربان و نرم‌خو هستند. کشمش نیز آجیل مهر ماهی‌های عزیز است که این افراد بسیار فداکار معرفی می‌شوند و آبان گردو را مناسب می‌داند که خصیصه این افراد همراه بودن همیشگی آن‌ها است.

بادام هندی آجیل ماه آذر است. متولدین این ماه معمولاً شیک و مجلسی از دید افراد به چشم می‌آیند. برای دی ماهی‌ها نیز فندق به خاطر سرسختی آن می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. تخم هندوانه برای بهمن ماهی‌های عزیز که بامزه ولی کم‌حرف هستند و در پایان سویا که همیشه ناراحت است، می‌تواند آجیل متولدین اسفند ماه باشد. خب حالا شما بگو که آجیل ماه تولدت چیه؟ :)

آجیل ماه تولدت چیست


جمع بندی نهایی

آجیل چه خواصی دارد؟ انواع آجیل کدام است؟ کدام آجیل بهتر است؟ و بسیاری از سؤالات دیگر شما را، در این مقاله مورد بررسی قرار داده‌ایم. آجیل صددرصد به دلیل فواید و خواص بی‌نظیر خود می‌تواند در رژیم غذایی شما نقش پررنگی را ایفا کند. متأسفانه برخی از افرادی که به درستی با مزایا و خواص انواع آجیل آشنایی ندارند ممکن است در تأمین مواد مغذی بدن خود کمی دچار مشکل شوند و به همین دلیل، پیشنهاد ما به شما خرید غیرحضوری از مجموعه مغزبار با قیمتی مناسب و کیفیتی تضمین شده است.