آجیل و خشکبار چیست؟ شاید سؤال پرتکراری باشد که بسیار شنیده‌اید اما پاسخ مناسبی را تا به حال به دست نیاورده‌اید. می‌توان گفت آجیل و خشکبار با اینکه همیشه در کنار یکدیگر نام‌برده می‌شوند، اما دو موضوع مجزا به شمار می‌آیند و باید به تفاوت هرکدام نیز پی ببرید. به همین دلیل ما در ادامه به بررسی هرکدام به‌صورت مجزا خواهیم پرداخت تا بتوانید با توجه به شناخت هرکدام، خرید مقرون به‌صرفه و آگاهانه را از فروشگاه اینترنتی مغزبار تجربه کنید.

خشکبار چیست؟ | خشکبار شامل چه محصولاتی است؟ | همه چیز درباره خشکبار

خشکبار که به آن میوه خشک هم می‌گویند شامل برگه میوه‌هایی همانند زردآلو، آلوچه، آلبالو، خرما، انجیر خشک، هلو، آلو بخارا، کشمش سبز و بسیاری از موارد این‌چنینی دیگر می‌شود. بنابراین می‌توان گفت خشکبار جزء آجیل حساب‌نشده زیرا خود از روش‌های گوناگونی برای تهیه استفاده می‌کند. معمولاً خشک‌کردن در آفتاب، خشک‌کردن در سینی، خشک‌کردن انجمادی و خشک‌کردن در مایکروفر از جمله روش‌های به دست آوردن خشکبار به‌حساب می‌آیند. می‌توان گفت برخی از میوه‌های خشک بسیار کم به فروش می‌رسند. این میوه‌ها شامل:

  1. توت سیاه
  2. شاه توت
  3. توت سفید
  4. فیسالیس
  5. انگورنگ گلوگیر
  6. سنجد تلخ
  7. تمشک قرمز
  8. پورنج
  9. کشمش
  10. بلوبری
  11. گوجی بری
  12. آلو خشک
  13. کرنبری
  14. آلبالو خشک
  15. زرشک

4 مورد از بهترین روش های خشک کردن میوه در خانه

همان طور که در بالا هم اشاره شد برای خشک کردن میوه ها و خشکبار روش هایی وجود دارد که شمل میتوانید به راحتی از آن ها در خانه استفاده کنید. این روش ها به شرح ذیل است :

  • خشک کردن در آفتاب | آموزش خشک کردن میوه در آفتاب

    خشک کردن برگه میوه در آفتاب از جمله روش های سنتی است که از طریق نور مستقیم خورشید این کار را انجام می‌دهند. بدین ترتیب، رطوبت برگ میوه به واسطه نور خورشید گرفته می‌شود و می‌توان زمان خشک شدن را متفاوت در نظر گرفت.

  • خشک کردن میوه در سینی

    میوه‌های برش داده شده را درون سینی قرار می‌دهند تا توسط هوای آزاد، خشک گردد. معمولاً در برخی از اوقات میوه را در دستگاه یا کوره‌های خشک‌کن نیز قرار می‌دهند.

  • خشک کردن انجمادی | میوه خشک فریز شده

    در این روش رطوبت میوه را کاملاً از بین می‌برند ولی میوه شکل ظاهری خود را از دست نمی‌دهند. این روش به ظرافت کاری خاصی نیاز دارد و چندان در بین عام مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

  • خشک کردن در مایکروویو | خشک کردن میوه در مایکروفر

    خشک کردن در مایکروویو نیز یکی دیگر از روش های خشک کردن میوه و یا برگ میوه است. می‌توان گفت این روش یکی از شیوه های بسیار سریع خشک کردن است که امروزه مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.

روش‌های نگهداری از خشکبار و اصول آن | بهترین روش نگهداری از خشکبار

خشکبار را باید در محلی بسیار خنک و کمی مرطوب نگهداری کنید. رطوبت به حفظ بهتر، خشکبار کمک می‌کند و باعث می‌شود تا مزه و طعم اصلی خود را نیز از دست ندهد.
هوایی که شما برای نگهداری خشکبار باید در نظر بگیرید، باید کمی مرطوب و به صورت کلی معتدل باشد. به همین دلیل در فریزر به هیچ عنوان به خشکبار را نگه ندارید.
این نکته را به خاطر داشته باشید که برخی از خشکبارها در فضایی که بسته است، احتمال کپک زدن خود را افزایش می‌دهند؛ به همین دلیل شما محل رو بازی را باید برای آن ها در نظر داشته باشید. زیرا در این گونه خشکبارها در این شرایط ماندگاری بیشتری خواهند داشت. به طور مثال انجیر، کشمش، توت و آلو را معمولا در یخچال و در ظرفی که درب آن باز است، قرار می‌دهند. البته باید اطمینان داشته باشید که خشکبار بوی یخچال را به خود نگیرد.
برای شستشوی خشکبار نیز شما می‌توانید از فشار بسیار کم دست استفاده کنید و آن را روی یک پارچه گذاشته تا آب آن تبخیر گردد. برخی از خشکبارها نیاز به شستشو ندارند ولی برای شستن خشکبار توصیه ما این است که از آب ولرم و با فشار کم استفاده کنید.

فواید خشکبار چیست | خواص خشکبار

فواید خشکبار | خواص خشکبار چیست؟

از جمله فواید اصلی خشکبار این است که شما می‌توانید آن ها را به عنوان منبع اصلی ویتامین و مواد معدنی در نظر بگیرید. همین امر باعث می‌شود تا شما بتوانید فردی سالم با بدنی تنومند به نظر برسید. معمولاً به عنوان یک میان وعده سالم در رژیم‌های غذایی، خرید خشکبار و مصرف آن می­تواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

 مواد معدنی موجود در این محصول برای جلوگیری از یبوست و درمان آن، جلوگیری از سرطان، کاهش فشار خون، درمان تب، درمان کم خونی، پایین آوردن التهاب، درمان عفونت‌های پوستی و عفونت ادرار، برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مربوط به معده و روده، برطرف کردن مشکلات دستگاه تنفسی، برای کنترل دیابت و همچنین برای جلوگیری از آلزایمر بسیار مفید است.

ویتامین‌های A-C-E، آنتی‌اکسیدان، کلسیم، آهن و پتاسیم نیز می‌توانند انرژی اصلی خشکبار را افزایش داده و برای کودکان، خانم‌های باردار و خانم‌های شیرده و همچنین برای آن دسته از افرادی که سیستم بدنی قوی ندارند، یک گزینه عالی و قابل قبول به شمار آیند. توجه داشته باشید که شما می‌توانید به عنوان میان وعده در کنار مواد غذایی دیگر از خشکبار به راحتی استفاده کنید.

خشکبار چیست

آجیل چیست؟ | آجیل شامل چه چیزهایی است؟

به طورکلی دانه و مغز گیاهان را خشک می‌کنند که به عنوان آجیل با یک طعم فوق‌العاده ‌می‌توان مورد استفاده قرار داد. دانه و مغز موجود می‌تواند به خاطر داشتن مواد مغذی به عملکرد هرچه سالم‌تر بدن کمک کند. مواد مغذی آجیل را می‌توانید همراه با مقادیر بالای پروتئین، آهن، روی و انواع ویتامین‌های گروه b در نظر بگیرید که روزانه بزرگ‌سالان به 2 الی3 واحد مصرف آجیل نیاز دارند تا بتوانند به تقویت و رشد سلامت دستگاه عصبی و خون‌سازی خود کمک کنند.
از جمله معروف‌ترین انواع آجیل، فندق، گردو، بادام و پسته است که به عنوان میان وعده می‌تواند پروتئین و انرژی بدن را تأمین کرده و حتی اگر به صورت خام استفاده شود، مواد مغذی آن به صورت قابل‌قبول‌تری به بدن منتقل می‌شود.

فواید آجیل | خواص آجیل در چیست؟

برای شمردن فواید آجیل، می‌توان گفت هرکدام از دانه و مغز گیاهان همچون بادام، گردو، فندق، پسته و محصولات این‌چنینی دیگر فواید خاصی را درون خود جای می‌دهند.
به عنوان مثال، پسته منبع اصلی فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم است و در انواع گوناگونی به فروش می‌رسد. شکل ظاهری پسته نیز می‌تواند روی قیمت آن تأثیر بسزایی داشته باشد. شما برای سلامت قلب، تقویت عملکرد جنسی، کنترل بیماری‌هایی همچون دیابت و وزن می‌توانید خرید پسته را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

بادام زمینی نیز می‌تواند منبع عظیم انواع ویتامین، کلسیم، پتاسیم، پروتئین، فیبر رژیمی، اسیدهای چرب امگا ۶ و آهن باشد. به همین دلیل، کودکان باید به صورت کاملاً متعادل در برنامه غذایی خود از بادام زمینی نیز استفاده کنند.
فندق نیز برای جلوگیری از بیماری سرطان، کنترل چاقی و سلامت پوست و مو مورد استفاده قرار می‌گیرد. هرکدام از انواع آجیل فواید خاص خود را دارند و به هر حال با توجه به قیمت و طعم آن‌ها افراد انتخاب متفاوتی را انجام می‌دهند. در فروشگاه اینترنتی مغزبار امکان خرید آجیل با مرغوبیت و قیمت مناسب به صورت آنلاین برای شما فراهم می باشد. 

فواید آجیل چیست؟ | خواص آجیل

انواع خشکبار و آجیل

Dry و Dried دو تعریفی است که برای میوه‌های خشک شده و خشکانیده خشکبار می‌توان در نظر گرفت. مغز، میوه و دانه خشک شده را Dry می‌شناسند، در صورتی که مفهوم Dried به مغز، میوه و دانه خشکانیده شده مرتبط است. در روش Dry عمدتاً بعد از رسیدن میوه یا دانه، رطوبت بسیاری از خوراکی‌ها کاملاً طبیعی کاهش پیدا می‌کند. در صورتی که محصولاتی که از مفهوم Dried پیروی می‌کنند، بعد از رسیدن محصول، شاید رطوبت آن به راحتی کم نشود و لازم باشد تا از روش‌های مختلفی برای کاهش رطوبت استفاده کنند. برخی از انواع خشکبار به شرح ذیل است:

  • برگه زردآلو
  • برگه هلو
  • برگه کیوی
  • سیب خشک
  • گیلاس خشک
  • آلوی خشک
  • گلابی خشک
  • قیسی خشک
  • انجیر خشک
  • دانه خشک شده انار ( انار دانه )
  • توت خشک
  • آلبالو خشک
  • زرشک
  • سنجد
  • نخودچی
  • نخودچی فرآیند شده
  • عناب
  • کشمش
  • کشمش بی‌دانه تیزابی
  • کشمش بی‌دانه آفتابی
  • کشمش دانه‌دار تیزابی
  • کشمش دانه‌دار آفتابی
  • کشمش انگوری (کالیفرنی)
  • مویز
  • گردو
  • مغز گردو
  • مغز هسته زردآلو
  • مغز هسته هلو
  • مغز بخورک
  • بادام سنگی
  • مغز بادام
  • خلال مغز بادام
  • بادام زمینی با پوست
  • مغز بادام زمینی با پوست
  • مغز بادام زمینی بدون پوست
  • مغز بادام هندی
  • دانه آفتابگردن آجیلی

خشکبار و آجیل به زبان انگلیسی

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که خشکبار به انگلیسی چگونه نوشته می‌شود؟ خشکبار در انگلیسی Dried Fruits است. خشکبار میوه‌هایی هستند که بعد از فرایند خشک شدن به مصرف می‌رسند. در زبان انگلیسی نیز به پروسه خشک کردن توسط گرما Heat Drying و توسط سرما Freeze Drying گفته می‌شود.

اگرشما هم علاقه دارید تا با انواع آجیل و خشکبار به زبان انگلیسی آشنا شوید، میتوانید جدول زیر را مشاهده نمایید:

Almond

بادام

Apricot

زردآلو

Betel nut

پوپل

Cashew nut

 بادام هندی

Desiccated coconut

نارگیل خشک شده

Dates

خرما

Dried date

خرمای خشک

Flax seed

بذر کتان

Peanut

بادام زمینی

Poppy seed

 دانه خشخاش (شادانه)

Pistachio

پسته

Raisin

کشمش

Sesame seed

کنجد

Watermelon seeds

تخمه هندوانه

Walnut

گردو

Pine Nuts

چلغوز

Black Raisins

کشمش سیاه (مویز)

Dry Pineapple

آناناس خشک

Dry Mango

انبه خشک

Dry Kiwi

کیوی خشک

Dry cherries

گیلاس خشک

Dry Banana

موز خشک

Dry Apple

سیب خشک

Cranberry

کرن بری

Corn Nut

آجیل ذرت

Coconut powder

پودر نارگیل

hazelnut

فندق

Chestnut

شاه‌بلوط


انواع آجیل و خشکبار | آجیل و خشکبار چیست

آجیل و خشکبار جز کدام گروه است؟ | آجیل جز کدام گروه از موادغذایی می باشد؟

برای پاسخ به این سوال که آجیل و خشکبار جز کدام گروه است؟ می‌توان گفت که در گروه گوشت و حبوبات قرار گرفته‌اند. بدین ترتیب که شما با مصرف آجیل و خشکبار می‌توانید آن را معادل مصرف گوشت در نظر بگیرید.
مواد معدنی که در آجیل و خشکبار وجود دارند، در برخی از شرایط یک جایگزین عالی برای گوشت به حساب می‌آیند. شاید به همین خاطر است که پزشکان تغذیه مصرف آجیل را به شدت توصیه می‌کنند؛ چرا که خواص آن در مقایسه با گوشت بسیار بیشتر است. شاید افراد زیادی باشند که به هر دلیل قادر به استفاده از گوشت نبوده و همین امر باعث می‌شود تا به مصرف آجیل و خشکبار روی بیاورند.
درواقع افراد عادی و معمولی به 30 الی 40 گرم آجیل در طی روز نیاز دارند. افرادی که مبتلا به فشار خون هستند روزانه باید 5 عدد بادام را به صورت خام نیز در کنار این 30 الی 40 گرم آجیل مصرف کنند.

 تفاوت آجیل و خشکبار در چیست؟ | فرق آجیل و خشکبار

برای پاسخ به این سوال که تفاوت آجیل و خشکبار در چیست؟ می‌توان گفت که آجیل به مغز و دانه‌های مغذی و مقوی گفته می‌شود که طعم خاصی دارد و می‌تواند مصرف دارویی نیز داشته باشد. در صورتی که خشکبار به میوه‌ای می‌گویند که می‌توان آن را خشک کرد، آب آن را گرفت و ماندگاری بالایی را انتظار داشت. از گذشته تا به حال آجیل و خشکبار همیشه در کنار یکدیگر معرفی می‌شوند که هرکدام ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.

خرید اینترنتی آجیل و خشکبار

 حال که پاسخ مناسبی برای این سؤال که آجیل و خشکبار چیست، یافته‌ایم بهتر است بدانید که با توجه به خواص و تنوعی که برای هرکدام وجود دارد باید نسبت به خرید آن به صورت آنلاین توجه بیشتری نشان دهید. به این دلیل که امروزه فروش آنلاین بدون واسطه انجام می‌پذیرد و بدین ترتیب، خریدار قیمت پایین‌تری را پرداخت می‌کند. فروشگاه اینترنتی مغزبار یکی از فروشگاه‌ها معتبری است که شما در هر ساعتی از شبانه‌روزی می‌توانید به خرید انواع آجیل و خشکبار با قیمتی مناسب و کمتر از بازار بپردازید. متأسفانه برخی از مشتریان هنوز با مزیت خرید آنلاین آشنا نشده‌اند و به همین دلیل، با قیمت‌های نه چندان پایینی رو به رو می‌شوند.

جمع بندی نهایی

ما در این مقاله سعی کرده‌ایم که شما را با موضوعاتی از قبیل: آجیل و خشکبار چیست؟ یا حتی تفاوت آجیل و خشکبار در چیست؟ آشنا کنیم. به این دلیل که آجیل و خشکبار جزء محصولات بسیار پرمصرفی هستند و شناخت هرکدام صددرصد می‌تواند به خریدی آگاهانه کمک کند. شما متنوع‌ترین انواع خشکبار و آجیل را می‌توانید به صورت غیرحضوری سفارش داده و در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرید. نکته مهمی که وجود دارد این است، در برخی از شرایط و مناسبت‌ها نیز تخفیفات قابل توجهی در سایت مغزبار به چشم می‌آیند که صددرصد برای شما به صرفه است.

از اینکه تا پایان مقاله با ما همراه بودید متشکریم. چنانچه پیشنهاد و نظراتی دارید و یا اینکه به دنبال مواردی هستید که در بالا بیان نشده است، می توانید از طریق کامنت و یا راه های ارتباطی فروشگاه مغزبار، برای ما بنویسید. ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی آن ها هستیم.